Sivasspor Fenerbahçe reklamsız bein Sports canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports Sivasspor Fenerbahçe izle, Sivasspor Fenerbahçe maçı izle, Sivasspor Fenerbahçe link izle, SİVAS FB beIN Sports link, Digitürk Sivasspor Fenerbahçe canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan kritik Sivasspor Fenerbahçe maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Sivasspor Fenerbahçe izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(22.01.2022) Sivasspor Fenerbahçe beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

Son maçında Altay'ı deviren sarı-lacivertli ekip, zorlu Sivasspor deplasmanında kazanarak ligde ekim ayından bu yana ilk kez üst üste iki maçtan galip ayrılmak istiyor.

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI, TIKLA

Sivasspor – Fenerbahçe maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. beIN Sports 1’ten naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI DİNLE

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 23. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’ub yardımcılıklarını Volkan Narinç ve D. Caner Özaral yapacak. Maçın VAR hakemi ise Volkan Bayaslan oldu. Sivasspor- Fenerbahçe canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Camara, Caner, Ahmet Oğuz, Özkan, Cofie, Erdoğan, Kayode, Henrique, Yatabare

Fenerbahçe: Berke, Osayi, Kim, Serdar Aziz, Novak, Crespo, Sosa, İrfan Can, Zajc, Valencia, Serdar Dursun

Sivasspor'da sarı kart cezalısı Kerem Atakan Kesgin, sakatlığı bulunan Jorge Felix, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan ve Leke James ile ülkelerinin milli takımında olan Max Gradel ve Fayçal Fajr bu maçta yoklar.

Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Attila Szalai'nin yanı sıra Altay Bayındır, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya ve Ferdi Kadıoğlu kadroya dahil edilmedi. Altay maçında sakatlanan kaleci Berke Özer'in ise oynaması bekleniyor.