TFF 3. Lig 1. Grup 19. Haftasında lider Batman Petrolspor, kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u konuk ediyor. Geçen hafta Bursa Yıldırımspor'a mağlup olan Kırmızı beyazlı ekip, kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u mağlup edip zirvedeki puan farkını açmak istiyor.

Batman Petrolspor Fatsa Belediyespor, TFF 3. Lig 1. Grup 19. haftasında Batman Yeni Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşmayı hakem Halil Erdoğan yönetecek.

Teknik direktör Zafer Hızarcı yönetimindeki Batman Petrolspor şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor. Geçen hafta deplasmanda Bursa Yıldırımspor'a 1-0 mağlup olan Kırmızı beyazlı ekip, hayal kırıklığı yaratmıştı.

Kendi sahasında ağırlayacağı Fatsa Belediyespor karşısında galib gelmek isteyen Batman Petrolspor en yakın takipçilerine karşı puan farkının azalmasına engel olmak istiyor.

Lig'de oynadığı 18 karşılaşmadan 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrılan Batman temsilcisi 40 puanla liderlik koltuğunda.

Batman Petrolspor son iç saha galibiyet maçını 21.11.2021 tarihinde Elazığspor'a karşı 3-0'lık skorla almıştı. Ondan sonraki kendi evinde oynadığı Erbaaspor ile 1-1 beraberlikle ayrılıp ve son olarak Belediye Kütahyaspor karşısında 5-1'lik farklı bir mağlubiyetle ayrılmıştı.

Batman Petrolspor-Fatsa Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele Spor72 Youtube Kalanımızdan naklen canlı yayınlanacak.

Batman Petrolspor ile Fatsa Belediyespor maçı maçı 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalımızda izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz...

Batman Petrolspor-Fatsa Belediyespor Maçı Canlı İzle Tıkla