TFF 3. Lig 1. Grup maçları kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Lig'de başarılı bir grafik çizen ve şampiyonluğa oynayan Belediye Kütahyaspor, kendi sahasında geçen hafta lider Batman Petrolspor'u mağlup eden Bursa Yıldırımspor'u konuk ediyor. Bu kritik mücadele canlı yayınlanıyor.

Belediye Kütahyaspor Bursa Yıldırımspor, TFF 3. Lig 1. Grup 19. hafta açılış maçında karşı karşıya geliyor. Lig'de son 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Belediye Kütahyaspor bu hafta kendi seyircisi önünde bu seriyi sürdürmek istiyor.

Lider Batman Petrolspor'un en yakın takipçisi Belediye Kütahyaspor, güçlü ve moralli rakibi Bursa Yıldırımspor ile Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Belediye Kütahyaspor-Bursa Yıldırımspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

22 Ocak 2022 tarihinde saat 13:00'de başlayacak olan mücadele Belediye Kütahyaspor sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor.

Belediye Kütahya, 1. Grup'ta oynadığı 18 maçın ardından 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. 35 punla zirvede yer alan Petrolspor'un sadece 5 puan gerisinde 2. sırada yer alan Kütahya temsilcisi bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor.

Bursa Yıldırımspor ise, geçen hafta Batman Petrolspor'u mağlup etmenin moraliyle deplasmanda Belediye Kütahyaspor karşısında puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Belediye Kütahyaspor ile Bursa Yıldırımspor maçı 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Belediye Kütahyaspor-Bursa Yıldırımspor İzlemek İçin Tıkla