TFF 3. Lig 1. Grup bir diğer karşılaşma olan Erbaaspor ile Arnavutköy Belediyespor 19. hafta mücadelesinde Erbaa İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Her iki takımda sahadan galibiyet elde etmek için mücadele edecek. İşte, Erbaaspor-Arnavutköy Belediyespor maçı canlı izle linki...

Erbaaspor-Arnavutköy Belediyespor, 3. Lig 1. Grup 19. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Bu önemli ve kritik karşılaşmayı hakem Bilal Köseoğlu yönetecek.

Play Off hattında yer alan her iki takımın mücadelesi zorlu ve çekişmeli geçecek. Ev sahibi Erbaaspor 30 puanla 5. sırada yer alırken, konuk ekip Arnavutköy Belediyespor ise, 31 puanla 4. sırada yer alıyor.

Erbaaspor-Arnavutköy Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00'de başlayan müsabaka herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmıyor. Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye’den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Alt Liglerde ki takımlara duyduğumuz ilginin yanı sıra Türk futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Alternatif kanallardan maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş veya sosyal medya hesaplarından maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Erbaaspor-Arnavutköy Belediyespor maçı online izle