Nevşehir Belediyespor Artvin Hopaspor, TFF 3. Lig 1. Grup 19 Hafta maçında kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk hedefleyen Nevşehir Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Artvin Hopaspor'u mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Şampiyonluğu bir diğer adaylarından biri de Nevşehir Belediyespor, ligin 19. haftasında Nevşehir Gazi Stadyumu'nda Artvin Hopaspor'u ağırlıyor.

Lider Batman Petrolspor ile arasında 6 puanlık bir fark bulunan Nevşehir Belediyespor, kendi sahasında Artvin Hopaspor'u mağlup edip rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Nevşehir Belediyespor Artvin Hopaspor Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Saat 13:00'de başlayan mücadele herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmıyor. Fakat, Nevşehir Belediyespor resmi sosyal medya hesabında canlı yayınlanması planlanıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Nevşehir Belediyespor ligde topladığı 34 puanla 3. sırada yer alıyor. Konuk takım Artvin Hopaspor ise, 28 puanla 8. sırada bulunuyor. Her iki takımda sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. İşte, Nevşehir Belediyespor Artvin Hopaspor maçı canlı yayın linki.

Nevşehir Belediyespor ile Artvin Hopaspor maçı 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Alt Liglerde ki takımlara duyduğumuz ilginin yanı sıra Türk futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Nevşehir Belediyespor Artvin Hopaspor Maçı Sosyal Medyadan online izlemek için tıkla