Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri 15. hafta maçında Ekvador Brezilya karşı karşıya geliyor. Saat 00:00'da başlayan mücadele canlı yayınlanıyor.

Ekvador-Brezilya, Dünya Kupası Elemeleri 15. Haftasında Estadio Rodrigo Paz Delgado Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. Bu önemli karşılaşmayı W. Roldan yönetecek.

Lider Brezilya Ekvador deplasmanına çıkıyor. Finallere kalması için deplasmandaki maçıda kazanıp yoluna devam etmek isteyen Brezilya sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ev sahibi Ekvador ise, en yakın rakiplerine puan takması için kendi sahasında Brezilya karşısında puan ve puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde Ekvador ile Brezilya karşı karşıya geliyor. Estadio Rodrigo Paz Delgado Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 00.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem W. Roldan yönetecek. Ekvador-Brezilya canlı yayın maçı Spor72.com uygulamasından yayınlanacak.

Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde youtube kanalında verilecektir.

Ekvador-Brezilya Maçı Online İzlemek için tıkla