Güney Amerika - Dünya Kupası Elemeleri kaldığı yerden devam ediyor. Bu gece TSİ 02:00'de Paraguay-Uruguay kozlarını paylaşacaklar. İşte, Paraguay Uruguay maçı canlı yayın linki...

Paraguay ile Uruguay Dünya Kupası Elemeleri 15. hafta maçında Estadio General Pablo Rojas Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Grupta orta sıralarda yer alan her iki takım galibiyet için sahaya çıkacak.

Paraguay-Uruguay maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 02:00'de başlayan mücadele Nesine.com'dan naklen canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Paraguay-Uruguay maçı hakemi kim?

27 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan kritik Paraguay-Uruguay maçı deneyimli hakem D. Herrera yönetecek.

Paraguay, Dünya Kupası iddiasını sürdürebilmek için kendi sahasında konuk ettiği Uruguay takımını yenmek zorunda. Grupta 14 puanla 9.sırada yer alan Paraguay sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

Konuk takım Uruguay ise, Finallere kalabilmesi için deplasmanda Paraguay takımını yenip puanını 20'ye yükseltmesi için sahadan galibiyetle ayrılmanın planını yapıyor.

Paraguay-Uruguay maçı nasıl izlerim?

Saat 02:00'de başlayacak olan mücadele Nesine.com platformundan canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

MAÇI NESİNE TV'DEN ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA