Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri 15. hafta maçında Şili-Arjantin, 28 Ocak 2022 Cuma günü saat 03:15'de karşı karşıya geliyor. Brezilya'nın Ekvador ile berabere kalmasıyla liderlik hesabı yapan Arjantin, sahadan galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Şili-Arjantin Dünya Kupası Elemeleri 15. hafta maçında birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma canlı yayınlanıyor. İşte, Şili Arjantin maçı canlı yayın kanalı...

Grup'ta 16 puanla 7. sırada yer alan ev sahibi ekip Şili, güçlü rakibi Arjantin takımını kendi sahasında konuk ediyor. Bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak isteyen Şili üç puanı hedefliyor.

Arjantin ise, lider Brezilya'nın puan kaybetmesiyle liderlik ve aradaki puan farkını indirmek için zorlu Şili deplasmanından üç puanla ayrılmak istiyor. Bu zorlu mücadeleden her iki takımda galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Şili-Arjantin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 03:15’de başlayan mücadele Nesine.com’dan naklen canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Şili-Arjantin maçı hakemi kim?

28 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Şili-Arjantin mücadeleyi hakem A. Daronco yönetecek.

Şili-Arjantin maçı nasıl izlerim?

Gece saat 03:15’de başlayacak olan müsabaka Nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

ŞİLİ ARJANTİN MAÇI NESİNE TV’DEN ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA