TFF 3. Lig 1. Grup 20. hafta maçında Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor, Polatlı Şehir Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Başkent Gözgözler FK ile Hendekspor arasında 29 Ocak 2022 tarihinde oynanan 3. Lig 1. Grup maçına ait kadrolar, goller ve istatistikler haber sayfamızda yer alıyor.

Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor, TFF 3. Lig 1. Grup açılış maçında birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Bu maçın canlı yayın bilgisi ve canlı skor takibini haberimizde bulabilirsiniz.

Ligde aynı puana sahip Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkmaları bekleniyor.

Ev sahibi ekip Başkent Gözgözler 17 puanla ligde 15. sırada düşme potasında yer alırken, konuk takım Hendekspor yine aynı puana sahip 14. sırada yer alıyor.

Başkent Gözgözler Akademi FK ile Hendekspor maçı 29 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak. Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor maçı hakemi kim?

29 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor mücadeleyi hakem Doğu Yılmaz yönetecek.

Başkent Gözgözler Akademi FK-Hendekspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

B. GÖZGÖZLER AKADEMİ FK-HENDEKSPOR MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA