Fethiyespor-İçel İdman Yurdu SK, TFF 3. Lig 3. Grup 20. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Lider Fethiyespor, Play Off potasında yer alan Mersin temsilcisi İçel İY takımını konuk ediyor.

3. Lig 3. Grup'ta liderlik koltuğunda yer alan Fethiyespor kendi saha ve seyircisi önünde Play Off potasında yer alan zorlu rakibi İçel İdman Yurdu SK'yi ağırlıyor.

Geçen hafta deplasmanda Esenler Erokspor'a mağlup olan Fethiyespor, bu hafta içeride galibiyetle ayrılıp moral depolamak istiyor.

Konuk ekip İçel İdman Yurdu ise lider Fethiyespor karşısında üç puanla ayrılıp hem aradaki puan farkını kapatmak hem de Play Off hedefine emin adımlarla yürümek istiyor.

Fethiyespor-İçel İdman Yurdu SK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Fethiyespor-İçel İdman Yurdu SK maçı hakemi kim?

29 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Fethiyespor-İçel İdman Yurdu SK mücadeleyi hakem Raşit Yorgancılar yönetecek.

Fethiyespor-İçel İdman Yurdu SK maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Fethiyespor-İçel İdman Yurdu SK Maçı Online İzlemek İçin Linke Tıkla