TFF 3.Lig 3. Grup 20.Hafta maçında Modafen FK-Kardemir Karabükspor karşı karşıya geliyor. Modafen FK-Kardemir Karabükspor maçı 29 Ocak Cumartesi saat 13.00’de başlayacak. Canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. Modafen FK-Kardemir Karabükspor maçı canlı izleme linki…

Modafen FK-Kardemir Karabükspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Modafen FK ile Kardemir Karabükspor taraftarı Modafen FK ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Modafen FK-Kardemir Karabükspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

MODAFEN FK-KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Modafen FK Kardemir Karabükspor maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘TFF 3.Lig maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

MODAFEN FK-KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Modafen FK-Kardemir Karabükspor TFF 3.Lig 3. Grup 20. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ramazan Doğanay düdük çalacak.

MODAFEN FK-KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 13.00’de başlayacak Modafen FK Kardemir Karabükspor karşılaşması canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ