1922 Konyaspor Pendikspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşıyor. Lider Pendikspor, düşme potasında yer alan 1922 Konyaspor'a konuk oluyor. İşte, 1922 Konyaspor-Pendikspor maçı canlı izle linki...

TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. haftasında düşme hattında yer alan 1922 Konyaspor, lider Pendikspor'u kendi sahasında ağırlıyor. Bu kritik mücadele canlı yayınlanıyor.

1922 Konyaspor kötü gidişata ve düşme potasından çıkmak için kendi sahasında zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Takımın başına son olarak kümeden düşen Cizrespor'u çalıştıran Ender Traş'ı getiren Konya temsilcisi yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Son 6 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Yeşil beyazlı ekip, şeytanın bacağını kırıp ateş hattından çıkmak istiyor.

Lider Pendikspor ise, ligdeki ikinci mağlubiyeti Amedspor karşısında 3-0'lık skorla almıştı. Pendikspor, 42 puanla zirvede yer alıyor.

1922 Konyaspor-Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan müsabaka canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

1922 Konyaspor-Pendikspor maçı nasıl izlerim?

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

1922 Konyaspor-Pendikspor Maçı İzlemek İçin Linke Tıkla