TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. haftanın açılış maçında Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor'u konuk ediyor. Geçen hafta son saniyede kalesinde golü görüp sahadan bir puanla ayrılan Diyarbakır temsilcisi bu hafta galibiyetle ayrılmak istiyor.

Amedspor Ankara Demirspor, TFF 2. Lig 23. hafta maçında Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Play Off hedefinden kopmak istemeyen Amedspor kendi sahasında Ankara Demirspor'u eli boş göndermek istiyor.

Amedspor, son beş karşılaşmanın sadece birinde galibiyet elde etti. Geçen hafta Kırşehir Belediyespor deplasmanında son saniyede yediği golle sahadan 1-1 berabere ayrılıp üç puanı elinden kaçıran Amedspor, bu hafta kendi evinde üç puanı alıp yeni bir seri başlatmak istiyor.

Konuk ekip Ankara Demirspor ise, geçen hafta Kırklarelispor karşısında mağlubiyetle ayrıldı. Ligde 27 puanla Amedspor'un sadece üç puan gerisinde olan Ankara temsilcisi, Diyarbakır'da üç puanla ayrılıp Play Off hedefine doğru koşmak istiyor.

Amedspor-Ankara Demirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Amedspor-Ankara Demirspor maçı hakemi kim?

30 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Amedspor-Ankara Demirspor mücadeleyi hakem Adem Cinek yönetecek.

Amedspor-Ankara Demirspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Amedspor-Ankara Demirspor Maçı Online İzlemek İçin Linke Tıkla