Türk basketbolunun iki devi Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında karşılacak. 

Ligde puan sıralamasında lider konumda bulunan Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi’nin 19. hafta maçında deplasmanda geçen yılın şampiyonu Anadolu Efes’e konuk olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’deki bu kritik mücadele Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşılaşması 30 Ocak Pazar günü saat 18:00’de başlayacak. Karşılama Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak ve Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yayın açılması 15-45 Sn. bulabilir ve Eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz.

2 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve fırtına gibi esen Fenerbahçe Beko, zorlu deplasmanda rakibini mağlup ederek, zirvedeki yerini korumak istiyor.

Ligde son maçı Pınar Karşıyaka’ya 78-73 yenilen Anadolu Efes, evinde Fenerbahçe Beko karşısında kazanmak istiyor. Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi’nin 18. hafta maçında Pınar Karşıyaka’ya deplasmanda 73-78 mağlup olmuş, Fenerbahçe Beko ise Bahçeşehir Koleji’ni evinde 84-73 yenmişti.

Zorlu mücadele öncesi bir maçı eksik olan Anadolu Efes 13 galibiyet ve dört mağlubiyet ile beşinci, Fenerbahçe Beko ise 15 galibiyet ve üç mağlubiyet ile birinci sırada bulunuyor.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA