Lider Batman Petrolspor, TFF 2. Lig 1. Grup 20. hafta maçında deplasmanda Bergama Belediyespor'a konuk oluyor. Geçen hafta kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u mağlup edip zirvede puan farkını açan Batman ekibi bu hafta da üç puanı almak istiyor.

Uzun süredir zirvede yer alan Batman Petrolspor başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor. Geçen hafta konuk ettiği Fatsa Belediyespor'u 86. dakikada golcüsü Aykut Çift ile sahadan üç puanla ayrılan Kırmızı beyazlı ekip en yakın takipçisi Belediye Kütahyaspor'un da berabere kalmasıyla puan farkını 7'ye yükseltip büyük bir avantaj elde etti.

3. Lig 1. Grup'ta sadece iki mağlubiyeti bulunan Batman temsilcisi, şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Zafer Hızarcı yönetimindeki Batman Petrolspor şu ana dek çıktığı 19 karşılaşmadan 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Batman Petrolspor 43 puanla zirvede yer alırken en yakın takipçisi Belediye Kütahyaspor 36 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Yaptığı transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyor. Bergama Belediyespor Batman Petrolspor mücadelesi TRT Kurdi kanalından naklen canlı yayınlanacak.

Bergama Belediyespor-Batman Petrolspor maçı hakemi kim?

30 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Bergama Belediyespor-Batman Petrolspor mücadeleyi hakem Burak Kaplan yönetecek.

Bergama Belediyespor-Batman Petrolspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka TRT Kurdi kanalından canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Bergama Belediyespor-Batman Petrolspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele TRT Kurdi Kanalından naklen canlı yayınlanacak.

Bergama Belediyespor ile Batman Petrolspor maçı maçı 30 Ocak Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde TRT Kurdi Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Bergama Belediyespor-Batman Petrolspor Maçı Canlı İzle Tıkla