TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor 1928, 30 Ocak 2022 Pazar günü kendi sahasında Uşakspor'u konuk ediyor. Ligin ilk yarısında Uşak'ta oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan sarı-lacivertiler, kendi sahasında da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Son 8 maçtır yenilmeyerek iddiasını sürdüren Bua 1928, iç sahada oynayacağı maçlarda kayıp yaşamak istemiyor. Sarı lacivertli ekip, taraftarın vereceği destekle Uşaspor'u da yenmek istiyor.

Bucaspor 1928-Uşakspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. hafta maçında Buca Arena Stadı'nda Uşakspor'u ağırlıyor. Bu kritik mücadele canlı olarak yayınlanıyor.

Hedefe kilitlendi

Şampiyonluk hesapları yapan Bucaspor 1928’de Cihan Erdil, Uşakspor engelini kayıpsız geçileceği bildirildi.

Teknik direktör Cihan Erdil yönetiminde yenilmeyen sarılacivertliler, yakaladığı seriyi devam ettirmenin hesaplarını da yapıyor.

Bucaspor 1922-Uşakspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan müsabaka canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Bucaspor 1922-Uşakspor maçı nasıl izlerim?

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Bucaspor 1922-Uşakspor Maçı İzlemek İçin Linke Tıkla