Bursa Yıldırımspor, ligin güçlü ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor'u kendi sahasında ağırlıyor. 30 Ocak Pazar günü saat 13:00'te başlayan mücadele canlı olarak yayınlanacak.

TFF 3. Lig 1. Grup 20. haftasında Bursa Yıldırımspor ile Arnavutköy Belediyespor birbirlerinin kozlarını paylaşacaklar. İşte, Bursa Yıldırımspor Arnavutköy Belediyespor maçı canlı izleme ekranı.

Bursa Yıldırımspor ligde 30 puanla 6. sırada yer alırken, Arnavutköy Belediyespor ise, 31 puanla 4. sırada Play Off hattında yer alıyor.

Her iki takımda sahadan galibiyet elde etmek için mücadele edecekler. Bu önemli karşılaşmayı hakem Burak Demirkıran yönetecek.

Bursa Yıldırımspor Arnavutköy Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan maç canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Bursa Yıldırımspor Arnavutköy Belediyespor maçı nasıl izlerim?

Kulüplerin Youtube veya Facebook hesabından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA