TFF 3. Lig 1. Grup maçları kaldığı yerden devam ediyor. 1. Grup'ta lider Batman Petrolspor'un 7 puan gerisine düşüp ikinci sırada yer alan Belediye Kütahyaspor, geçen hafta Batman'da mağlubiyetle ayrılan Fatsa Belediyespor'a konuk oluyor.

Teknik direktör Ahmet Yavuz yönetimindeki Belediye Kütahyaspor şampiyonluk hedefine kilitlenmiş vaziyette. Kadrosunda güçlü isimler bulunan ve savunma hattında Batmanlı futbolcu İbrahim İnal'ın da yer aldığı Kütahya temsilcisi deplasmanda galibiyet elde etmek istiyor.

Fatsa Belediyespor Belediye Kütahyaspor, TFF 3. Lig 1. Grup 20. hafta maçında Fatsa İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı hakem Özer Özden yönetecek.

Fatsa Belediyespor Belediye Kütahyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan maç canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA