TFF 2. Lig Beyaz Grup'da orta sıralarda yer alan Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor 23. hafta maçında kozlarını paylaşacak. İşte, Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçı detayları ve canlı yayın bilgisi.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. haftasında karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadeleyi hakem Süleyman Bahadır yönetecek.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan maç canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Beyaz Grupta Zonguldak Kömürspor geçen hafta kendi sahasında lider Pendikspor'a mağlup olmuştu. Bu hafta kendi sahasında Kırşehir Belediyespor karşısında galibiyetle ayrılmak isteyen Zonguldak temsilcisi üst sıralara tırmanmak istiyor.

Konuk ekip Kırşehir Belediyespor ise geçen deplasmanda Amedspor karşısında son saniyede attığı golle bir puan elde etmişti. Her iki takımda sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçı nasıl izlerim?

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor Maçı İzlemek İçin Linke Tıkla