Şampiyonluğu bir diğer adaylarından Ergene Velimeşespor, kendi sahasında Somaspor’u konuk ediyor. Zorlu geçecek olan mücadele saat 13:00’de başlayacak. İşte, Ergene Velimeşespor ile Somaspor canlı maç izle linki…

Ergene Velimeşespor Somaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. Hafta müsabakasında Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.

Ev sahibi ekip, bir maç eksiğiyle ligde 38 puanla 7. Sırada olup liderin 10 puan gerisinde.

Bu maçıda kazanıp puanını 41’e yükseltip Play Off potasına girmek isteyen Velimeşespor kendi sahasında mutlak galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Ergene Velimeşespor Somaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Ergene Velimeşespor-Somaspor maçı hakemi kim?

05 Şubat 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Ergene Velimeşespor-Somaspor mücadeleyi hakem Volkan Aydın yönetecek.

Ergene Velimeşespor-Somaspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA