Etimesgut Belediyespor ile Niğde Anadolu FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. Hafta maçında birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Saat 13:00’de başlayan müsabaka canlı yayınlanıyor. İşte, Etimesgut Belediyespor ile Niğde Anadolu FK canlı maç izle linki…

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 24. Hafta mücadelesinde Etimesgut Belediyespor, son sırada düşme hattında yer alan Niğde Anadolu FK takımını ağırlıyor.

Ev sahibi ekip Etimesgut Belediyespor zayıf rakibi Niğde Anadolu FK takımını yenip çıkışa geçmek istiyor.

Etimesgut Belediyespor Niğde Anadolu FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Etimesgut Belediyespor-Niğde Anadolu FK maçı hakemi kim?

05 Şubat 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Etimesgut Belediyespor-Niğde Anadolu FK mücadeleyi hakem N. Selçuk Şahin yönetecek.

Etimesgut Belediyespor-Niğde Anadolu FK maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA