Gerek Petrolspor ve Amatör Spor Kulüplerine yapmış olduğu katkılarla Batman Valisi Hulusi Şahin’den ambulans desteği de geldi. Amatör maçlarda sabit ambulans dönemi başlıyor.

Bilindiği üzere Amatör müsabakalarda yaşanan sakatlıklardan ötürü ambulans sıkıntısı yaşanmaktaydı. Yaşanan bu sıkıntılara istinaden Spor72 olarak gündeme getirdiğimiz habere sayın valimiz Hulusi Şahin duyarsız kalmadı.

Batman Valisi Hulusi Şahin'in amatör maçlara ambulans görevlendirilmesi için ilgili yerlere görüşme gerçekleştirdiğini ve amatör maçlara ambulans görevlendirilmesi talimatını verdiğini Spor72 haber merkezimize ulaştı.

Özellikle ASKF Başkanı Mahmut Akyol’un yapmış olduğu açıklamalar ve girişimleri sonucu valimiz bu hassasiyet üzerinde durup Amatör müsabakalara ambulansın gönderilmesi için ilgili yerlere gerekli talimatı verdi.

Bundan sonra amatör müsabakalara tam techizatlı olarak ambulans gelecektir. ASKF Başkanı Mahmut Akyol, amatör maçlarda sabit ambulans beklemesi döneminin kendileri adına sevindirici olduğunu ifade etti.

Bu konuda Spor72 olarak servis ettiğimiz ambulans ile ilgili haberimizi destekleyen basın mensuplarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. (SPOR72)

Amatör müsabakada ambulans rezaleti
İLGİLİ HABER