Artvin Hopaspor ile Batman Petrolspor TFF 3. Lig mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Mücadele canlı yayınlanıyor. Artvin Hopaspor-Batman Petrolspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz

TFF 3. Lig 1. Grup 22. Haftasında Artvin Hopaspor ile Batman Petrolspor kozlarını paylaşıyor Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Burak Filik düdük çalacak. Artvin Hopaspor-Batman Petrolspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Artvin Hopaspor Batman Petrolspor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Lider Batman Petrolspor, Artvin Hopaspor deplasmanında. 3. Lig 1. Grup’ta 47 puanla zirvede yer alan Kırmızı beyazlı ekip, Artvin Hopaspor karşısında galibiyetle ayrılıp Batman’a üç puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetimindeki Batman Petrolspor, çıktığı 21 lig maçında 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

En istikrarlı bir sezon geçirip ve şampiyon olmaya emin adımlarla ilerleyen Batman temsilcisi, Play Off hedefleyen Hopaspor’u mağlup etmek istiyor.

Geçen hafta kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden ve düşme potasında yer alan Başkent Gözgözler’i 5-2’lik farklı bir skorla deviren Batman Petrolspor yüksek moralle Hopaspor karşısına çıkıp sahadan üç puanla ayrılıp en yakın rakiplerine karşı puan farkını açmak istiyor.

Artvin Hopaspor-Batman Petrolspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka Hopaspor Youtube kanalından olarak canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Artvin Hopaspor-Batman Petrolspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele maç saatinde Hopaspor Youtube kanalından naklen canlı yayınlanacak.

Artvin Hopaspor ile Batman Petrolspor maçı 13 Şubat Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Artvin Hopaspor-Batman Petrolspor Maçı Canlı İzle Tıkla