Bu, aşırı soğuktan mı, yoksa geçen hafta kendi sahasında Gözgözler karşısında alınan galibiyet rehaveti mi bilinmez.

Ancak şu gerçek ki Petrolspor’un bu kadar standart dışı olduğu bir günde kötü bir futbol sergiledi. Keza Akın Akman, Hasan Çavdar ve Aykut Çift için herhalde en kötü başlangıç maçı da Artvin deplasmanı olabilirdi. Özellikle Aykut hiç kendisi gibi değildi.

Petrolspor kontra aradı. Bir iki pozisyon buldu ama fazlası mümkün olmadı. Ligin İlk devresinde deplasmanlarda galibiyetle dönen Kırmızı beyazlı ekip, ikinci devredeki deplasman maçlarında bu kez tam tersi bir hal alıp puan kaybediyor. Bursa Yıldırımspor mağlubiyeti, Bergama Belediyesi ve Hopaspor beraberlikleri, kaybedilen 7 puan.

Petrolspor ayağa pas, topa hakimiyet konularında kendini tekrar eden oyununu zor koşullarda yine icra etmeye gayret gösterdi, fakat başarılı olamadı.

Liderseniz ve hedefiniz şampiyonluksa, üretken futbol ve yüksek tempoda oynamak zorundasınız. Maçı izlerken inanın uykum geldi.

Geçen hafta Gözgözler karşısında oynanan coşkulu ve istekli futbol Hopaspor karşısında hiç yoktu.
Oyunun geneline bakıldığında tutuklu bir futbol vardı sahada ve oyuncuların hiçbir reaksiyonu yoktu.

Sonuç olarak oynanan kötü futbol, düşük tempoda oynanan oyun ve üretkenlik adına çabanın olmaması deplasmanda alınan bir puan.

Petrolspor’un önümüzdeki hafta konuk edeceği Osmaniyespor’u mutlak mağlup etmesi gerekiyor. Aksi bir durum olması durumunda, Belediye Kütahya ve Nevşehir Belediyespor liderlik koltuğuna göz dikmiş ve oturmak için herşeyi yapar.

Hopaspor taraftarına da parantez açmak istiyorum;
Rezilsiniz ve çirkefsiniz. Ettiğiniz bütün küfür ve hakaretleri aynen sizlere iade ediyorum. Tek kelimeyle hadsizsiniz.