Avrupa Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçında PSG-Real Madrid karşı karşıya geliyor. PSG-Real Madrid maçı 15 Şubat Salı saat 13.00’de başlayacak. Şifresiz canlı yayınlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda. PSG-Real Madrid maçı canlı izleme linki…

PSG-Real Madrid müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? PSG ile Real Madrid taraftarı PSG ile Real Madrid arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. PSG - Real Madrid maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

PSG-REAL MADRİD MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

PSG Real Madrid maçı seyircili oynanacak; ve resmi sosyal medya hesaplarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

PSG-REAL MADRİD MAÇIN HAKEMİ KİM?

PSG-Real Madrid Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem D. Orsato düdük çalacak.

PSG-REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 23.00’de başlayacak PSG Real Madrid karşılaşması EXXEN Platformundan canlı olarak naklen yayınlanacak.

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ