Lider Batman Petrolspor, TFF 3. Lig 1. Grup 23. haftasında Osmaniyespor'u kendi saha ve seyircisi önünde konuk ediyor. Geçen hafta Hopaspor deplasmanından bir puanla dönen Kırmızı beyazlı ekip, bu hafta sahasında Osmaniyespor'u mağlup edip zirvedeki yerini sürdürmek istiyor. İşte, Batman Petrolspor Osmaniyespor maçı canlı izleme kanalı...

Şampiyonluğun en büyük adaylarından ve liderlik koltuğunda oturan Batman Petrolspor, TFF 3. Lig 1. Grup 23. hafta mücadelesinde, orta sıralarda yer alan Osmaniyespor'u ağırlıyor. Bu maçın canlı yayın bilgisi haber sayfamızda yer alıyor.

19 Şubat Cumartesi Günü saat 13:00'de Batman Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak olan Batman Petrolspor Osmaniyespor mücadelesini hakem H. Gökberk Aslan yönetecek.

Batman Petrolspor kendi sahasında konuk edeceği Osmaniyespor karşısında üç puanla ayrılıp en yakın rakiplerine puan farkı açmak istiyor.

Şu ana dek çıktığı 22 karşılaşmadan 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederken, ligde 48 puanla lider konumda olan Kırmızı beyazlılar, bu maçı da kayıpsız geçmek istiyor.

Osmaniyespor ise ateş hattından uzaklaşmak için Batman Petrolspor karşısında puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Yeşil sarılı ekip ligde 25 puanla 11. sırada yer alıyor.

Batman Petrolspor-Osmaniyespor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka Spor72 Youtube kanalımızdan HD olarak canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Batman Petrolspor-Osmaniyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele Spor72 Youtube Kanalımızdan naklen canlı yayınlanacak.

Batman Petrolspor ile Osmaniyespor maçı maçı 19 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Spor72 Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Batman Petrolspor-Osmaniyespor Maçı Canlı İzle Tıkla