TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. Hafta mücadelesi dev bir maça sahne olacak. Son haftalarda çıkışa geçen Şanlıurfaspor, son iki maçtır galip gelemeyen Amedspor’u konuk ediyor. İşte, Şanlıurfaspor-Amedspor maçı canlı izleme kanalı…

TFF 2. Lig Beyaz Grup 26. Haftanın müsabakasında Şanlıurfaspor-Amedspor kozlarını paylaşacak. Bu kritik karşılaşmayı hakem Bayram Başkan yönetecek. Maçı canlı izleyebilmek için aşağıda belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayınız.

Geçen hafta Pazarspor’u 5-0 mağlup eden Şanlıurfaspor’da moraller yerinde. Lig’de son üç maçta 2 galibiyet elde eden Şanlıurfa temsilcisi, kendi sahasında Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u kpnuk ediyor.

Amedspor’da ise önemli gelişmeler yaşandı. Aykan Atik ile istikrarı yakalayamayan Amedspor’da yeni teknik direktörü belli oldu. Kulüpten yapılan resmî açıklamada Ahmet Yıldırım ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Şanlıurfaspor-Amedspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka Sosyal Medya hesaplarından canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Şanlıurfaspor-Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele Sosyal Medya hesabından naklen canlı yayınlanacak.

Şanlıurfaspor ile Amedspor maçı 19 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Şanlıurfaspor-Amedspor Maçı Canlı İzle Tıkla