Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2021-2022 OkulSporları Faaliyet Programında yer alan Yıldız kız ve yıldız erkek futbol takımları Grup müsabakaları için Batman’a geldi. 

19 Mayıs Sentetik Futbol Sahalarında 01-05 Mart 2022 tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalara 12 erkek ve 9 kız futbol takımı katılıyor.

12 İLDEN 324 SPORCU

Teknik Toplantı 12 ilin temsilcilerinin katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in başkanlığında yapıldı.

İl Müdürü Özperk yaptığı açıklamada; “01-05 Mart 2022 tarihleri arasında Adıyaman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van illerinden 12 erkek ve 9 kız futbol takımını misafir ediyoruz. Toplamda 324 sporcu 5 gün boyunca misafirimiz olacaklar. Sizlere tavsiyem, mutlaka maçlarınızın olmadığı zamanlarda çocukları Hasankeyf, Malabadi ve Petrol’ün ilk çıktığı kulelere götürüp gezdirmenizdir. Sporun yanı sıra çocuklara gezme ve eğlenme fırsatı da verin. Kurum olarak takımlarımız için gerekli tüm çalışmalar uzman personellerimiz tarafından yapılmıştır. Müsabakaların Fair-Play çerçevesinde kazasız belasız sona ermesini diliyorum.” diye konuştu. (SPOR72)