TFF 3. Lig 1. Grup 26. Haftasında lider Çatalcaspor, Batman Petrolspor’u konuk ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, bu maçtan da galibiyetle ayrılıp şampiyonluk yarışında bir engeli daha da aşmak istiyor. İşte, Çatalcaspor-Batman Petrolspor maçı canlı izleme linki.

TFF 3. Lig 1. Grup 26. Haftasında Çatalcaspor-Batman Petrolspor karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izleyebilmek için aşağıda belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayınız.

Lider Batman Petrolspor, deplasmanda Çatalcaspor’a konuk oluyor. En yakın takipçisine 10 puan fark atan Batman temsilcisi, Çatalcaspor karşısında galibiyet elde edip puan farkının azalmasına izin vermeyecektir.

Geçen Cumartesi günü 1954 Kelkit Belediyespor karşısında 3 puan alan Batman Petrolspor, oyuncusu İlyas Ural sakatlığı bulunan ve kaleci Cihan Şentürk’ün de 11’de olmaması bekleniyor.

Çatalcaspor-Batman Petrolspor maçı nasıl izlerim?

Saat 14:00’de başlayacak olan müsabaka Spor72 Youtube kalanımızdan canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Çatalcaspor-Batman Petrolspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Çatalcaspor-Batman Petrolspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler canlı maç izleme platformlarından olan Spor72’den bu maçı izleyebilirler.

Çatalcaspor ile Batman Petrolspor maçı 09 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Çatalcaspor-Batman Petrolspor Canlı Yayın