Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan 25. Kredi Yurtlar arası Masa Tenisi 7. Grup müsabakaları 19 Mayıs Spor salonunda başladı.

Batman’ın yanı sıra Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Hatay, Siirt, Kilis, Gaziantep ve Şırnak illerinden 9 kız ve 9 erkek takımının sporcuları Merter marşıyla açılış seremonisi için salona gidi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, açılış konuşması yaptı. Bütün takımların misafirleri olduğunu belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, müsabakaların Fair-Play çerçevesinde yapılması temennisinde bulundu.

Özperk konuşmasında şunları söyledi; “9 ilden 18 bay ve bayan takımını ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 15-18 Mart 2022 tarihleri arasından ilimizde yapılacak olan müsabakalarda, iyi olan takımlar kazansın. Derece yapan takımlar 21 Mart 2022 tarihinde Düzce ilinde yapılacak olan 25. Masa Tenisi finallerinde illerini temsil edecekler. Batman olarak gerekli bütün hazırlıklarımızı eksiksiz yaptık. Bu tür turnuvalar sadece yarışma amaçlı değil, kafileler için birer turizm amaçlı da olmalıdır. Sporcular gittikleri il veya ilçelerin güzelliklerini görmelidirler. Personellerimiz İlimizdeki tarihi güzellikleri gezmenize yardımcı olacaklardır. “ (SPOR72)