UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde Ajax Benfica'yı konuk ediyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Ajax Benfica maçı tüm detayları...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica UEFA Son 16 Turu rövanş maçında Ajax'a konuk oluyor. İlk maçta Benfica kendi sahasında Benfica ile 2-2 berabere kalmıştı.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş 'ın da yer aldığı C Grubu'nda fırtına gibi esen ve 6'da 6 yaparak Son 16'ya yükselen Ajax, Benfica ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Estadio da Luz'da oynanan ilk maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Hollanda devi, evinde kazanıp bileti tur biletini almayı hedefliyor. Portekiz devi ise zorlu deplasmanda güçlü rakibini avlamanın hesaplarını yapıyor. Gecenin diğer maçı Old Trafford’da oynanacak. Manchester United, 1-1’in rövanşında Atletico Madrid’i ağırlayacak.

AJAX BENFİCA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA ?

Ajax Benfica rövanş mücadelesi de yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Ajax Benfica Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00’te başlıyor. 

AJAX BENFİCA MAÇI CANLI İZLE

İşte Ajax Benfica maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Mücadelede C. Cerro düdük çalıyor. 

Ajax - Benfica muhtemel 11'ler:

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Alvarez, Tadic, Antony, Berghuis, Haller

Benfica: Vlachodimos, Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo, Weigl, Taarabt, Silva, Soares, Ramos, Nunez