UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Galatasaray, İspanyol devi Barcelona takımını konuk ediyor. Temsilcimiz Galatasaray ilk maçta deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kalıp büyük bir avantaj elde etti. Peki, Galatasaray Barcelona Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? İşte, Galatasaray Barcelona maçı canlı yayın linki...

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Galatasaray Barcelona NEF Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşmayı deneyimli hakem D. Orsato yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi 2021-2022 sezonunda son 16 turu rövanş maçları için geri sayım başladı. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı İspanya ekibi Barcelona'yı Nef Stadı'nda ağırlayacak. Başta Galatasaralılar olmak üzere pek çok futbolsever de müsabakaya dair ayrıntıları merakla araştırıyor. Peki, Galatasaray-Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Barcelona Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Saat 20.45'te başlayacak olan mücadele Exxen Platformundan naklen canlı yayınlanacak. Bu maçı Alternatif kanallardan izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı tıklamanız gerekmektedir.

Barcelona 20 yıl aradan sonra

Barcelona, Türkiye'de 20 yıl sonra resmi bir maça çıkacak. Barça, Türkiye'deki son maçını Galatasaray'a karşı 2-0 kazanmıştı. Galatasaray, 9 kez karşılaştığı Barcelona'yı 1 kez yendi; 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Galatasaray, Avrupa kupalarında 301 maça çıkıp 106 galibiyet-14 mağlubiyet yaşadı; 400 gol attı, 446 gol yedi.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Feghouli, Kerem, Mohamed

Barcelona: Ter Stegen, Deste, Araujo, Garcia, Alba, Gonzalez, De Jong, Pedri, Depay, Traore, Torres.

Galatasaray Barcelona EXXEN Canlı Maç İzle