Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş müsabakasında Barcelona'yı konuk ediyor. İlk maç 0-0 biten maçta rövanşta Galatasaray ile Barcelona İstanbul’da kozlarını paylaşacak. Galatasaray bu zorlu maçı kazanarak çeyrek finale çıkmak istiyor. Peki, Galatasaray - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS Barca maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar arama motorlarında ‘Galatasaray Barcelona canlı izle, (Gs Barça canlı izle, Galatasaray Barcelona şifresiz izle, Galatasaray Barcelona bedava canlı yayın izle' araması en çok arıyor. Galatasaray Barcelona maçı canlı izle, işte tüm detaylar...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda ilk maçta Barcelona'ya misafir olan ve deplasmandan 0-0'lık sonuçla ayrılan Galatasaray, Barcelona’yı rövanş maçında Nef Stadı'nda ağırlayacak, Galatasaray camiası Barcelona yenerek çeyrek finale adını yazdırmayı hedefliyor. Galatasaray Barcelona maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

CANLI İZLE

GALATASARAY - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Barcelona Bu akşam Türkiye saatiyle 20.45'te başladı. GS BARCA maçı 17 Mart Perşembe günü saat 20:45'te Exxen'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray ile Barcelona maçını İtalyan hakemlerinden Daniele Orsato yönetecek.

Gözler İstanbul Nef Stadı’nda

UEFA Avrupa Liginde Son 16 Turu rövanş karşılaşması birçok ülkede naklen ekranlara gelecek.

Takımların Muhtemel 11'leri

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Feghouli, Kerem, Mohamed

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Pique, Alba, Pedri, Busquets, De Jong, Gavi, Traore, Aubameyang

Galatasaray Avrupa Karnesi

Galatasaray bu sezon UEFA Avrupa Lig’inde 13 karşılaşmaya çıktı, Galatasaray 13 maçtan 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

Galatasaray-Barcelona maçını canlı izle tıklayınız...