TFF 3. Lig 1. Grup 27. Hafta maçında Batman Petrolspor ile Sancaktepe FK karşı karşıya geliyor. Lider Batman Petrolspor ligin son sırasında düşme potasında yer alan Sancaktepe FK takımını konuk ediyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Batman Petrolspor Sancaktepe FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TFF 3. Lig maçında şampiyonluğa çok yakın olan ve zirvede yer alan Batman Petrolspor, Sancaktepe FK takımını Batman Şehir Stadı’nda ağırlıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Spor72 Youtube Kanalımızdan canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise E. Kaan Çalışkan oldu. Batman Petrolspor Sancaktepe FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Şampiyonluk hasretine son vermek istiyor

Yaklaşık 16 yıl aradan sonra ilk kez 2. Lig’e çıkmaya çok yakın olan Batman Petrolspor uzun zamandan beri zirvede yer alıyor.

Zafer Hızarcı yönetimindeki Petrolspor durdurulamıyor. Çıktığı 26 karşılaşmadan 17 galibiyet, 7 beraberlik ve sadece 2 mağlubiyeti bulunan Kırmızı beyazlılar şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam ediyor.

Gözler, Batman Petrolspor’un en skorer oyuncusu Aykut Çift’in üzerinde olacak. Çıktığı 27 maçta 26 golle takımına doğrudan katkı sağlayan Çift, Sancaktepe FK karşısında da gollerine devam etmek istiyor.

Batman Petrolspor'da eksiklikler

Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı devam eden kaleci Cihan Şentürk, İlyas Ural, Ahmet Teker ve Emre Pehlivan Sancaktepe FK karşısında forma giyemeyecek.

Batman Petrolspor-Sancaktepe FK maçı nasıl izlerim?

19 Mart Cumartesi günü Saat 14:00’de başlayacak olan müsabaka Spor72 Youtube kanalımızdan canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Batman Petrolspor-Sancaktepe FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Batman Petrolspor ile Sancaktepe FK maçı 19 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Spor72 Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Spor72 Youtube Kanalımızda izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Batman Petrolspor-Sancaktepe FK Maçı Canlı İzle Tıkla