TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. Haftasında Şanlıurfaspor ile 1922 Konyaspor birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Şanlıurfaspor 1922 Konyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TFF 2. Lig maçında orta sıralarda yer alan Şanlıurfaspor, 1922 Konyaspor takımını Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda ağırlıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Şanlıurfaspor’un resmi sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise Can Cengiz oldu. Şanlıurfaspor 1922 Konyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ligde orta sıralardan tırmanışa geçmek isteyen Şanlıurfaspor, düşme potasında yer alan 1922 Konyaspor takımı karşısında üç puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Konuk ekip 1922 Konyaspor ise, düşme potasından çıkmak için Şanlıurfaspor karşısında galibiyetle ayrılmak istiyor. Bu kritik karşılaşma canlı olarak yayınlanıyor.

Şanlıurfaspor-1922 Konyaspor maçı nasıl izlerim?

19 Mart Cumartesi günü Saat 14:00’de başlayacak olan ev sahibi kulübün resmi sosyal medya hesabında canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Şanlıurfaspor-1922 Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şanlıurfaspor ile 1922 Konyaspor maçı 19 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Ev sahibi ekibin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Şanlıurfaspor-1922 Konyaspor Maçı Canlı İzle Tıkla