TFF 3. Lig 1. Grup 27. Hafta maçında Elazığspor ile Nevşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Elazığspor Nevşehir Belediyespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TFF 3. Lig maçında Elazığspor ile Nevşehir Belediyespor birbirlerinin kozlarını paylaşıp sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Sosyal Medya hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor. Elazığspor Nevşehir Belediyespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Elazığspor-Nevşehir Belediyespor maçı nasıl izlerim?

Saat 14:00’te başlayacak olan müsabaka sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Elazığspor-Nevşehir Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Elazığspor ile Nevşehir Belediyespor maçı 20 Mart Pazar günü saat 14.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Elazığspor-Nevşehir Belediyespor Maçı Canlı İzle Tıkla