TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. Hafta maçında Kırşehir Belediyespor ile Pendikspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Kırşehir Belediyespor Pendikspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TFF 2. Lig maçında Kırşehir Belediyespor ile Pendikspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Sosyal Medya hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor. Kırşehir Belediyespor Pendikspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kırşehir Belediyespor-Pendikspor maçı nasıl izlerim?

Saat 13:00’de başlayacak olan müsabaka sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Kırşehir Belediyespor-Pendikspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:00’de başlayan mücadele Sosyal Medya hesabından naklen canlı yayınlanacak.

Kırşehir Belediyespor ile Pendikspor maçı 20 Mart Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Kırşehir Belediyespor-Pendikspor Maçı Canlı İzle Tıkla