TFF 2. Lig hafta içi maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Bugünde Amed Sportif ile Bucaspor 1928 karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Amed Sportif Bucaspor 1928 maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 32. Hafta maçında Amed Sportif ile Bucaspor 1928 birbirlerinin kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Sosyal Medya hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor. Amed Sportif Bucaspor 1928 maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Amed Sportif-Bucaspor 1928 maçı nasıl izlerim?

Saat 14:00’de başlayacak olan müsabaka Spor72 Youtube ve İnstagram hesaplarımızdan canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Amed Sportif-Bucaspor 1928 maçı saat kaçta hangi kanalda?

Amed Sportif ile Bucaspor 1928 maçı 30 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de başlayacak. Youtube ve İnstagram hesaplarımızdan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Amed Sportif-Bucaspor 1928 Maçı Canlı İzle Tıkla