TFF 2. Lig maçları hafta içi hız kesmeden devam ediyor. Bugünde Kahramanmaraşspor ile Niğde Anadolu FK karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele canlı olarak yayınlanıyor. Kahramanmaraşspor Niğde Anadolu FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TFF 3. Lig maçında Kahramanmaraşspor ile Niğde Anadolu FK kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Sosyal Medya hesaplarında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise Gürkan Tanoğlu oldu. Kahramanmaraşspor Niğde Anadolu FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kahramanmaraşspor-Niğde Anadolu FK maçı nasıl izlerim?

Saat 14:00’de başlayacak olan müsabaka sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Kahramanmaraşspor-Niğde Anadolu FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kahramanmaraşspor ile Niğde Anadolu FK maçı 30 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Kahramanmaraşspor-Niğde Anadolu FK Maçı Canlı İzle Tıkla