Süper Lig’in 31. Haftasında Galatasaray-Fatih Karagümrük takımları karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte, Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı canlı izleme linki…

Süper Lig 31. Hafta müsabakasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Maçı canlı izleyebilmek için aşağıda belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayınız.

Ligde istenileni veremeyen Galatasaray, bu kötü gidişata dur demek istiyor. Avrupa’da Barcelona’ya elenip gözünü lige çeviren sarı kırmızılı ekip, kendi sahasında konuk edeceği Karagümrük takımını mağlup etmek istiyor.

Alt sıralardan bir an önce kurtulmak isteyen cimbom bu hafta kendi evi ve seyircisi önünde Fatih Karagümrük karşısında galibiyetle ayrılıp üç puanı elde etmek istiyor.

Fatih Karagümrük takımı ise 43 puanla orta sıralarda yer alıp Galatasaray deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmak istiyor.

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı nasıl izlerim?

Saat 20:30’da başlayacak olan müsabaka beIN SPORTS kanalından olarak canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

GALATASARAY - FATİH KARAGÜMRÜK

İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Ömer Bayram, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Cicaldau, Kerem, Gomis.

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Luckassen, Salih Dursun, Bistrovic, Biraschi, Balkovec, Biglia, Toure, Emre Mor, Jimmy Durmaz, Pesic.

STAT: Nef
HAKEM: Ali Şansalan
SAAT: 20:30
YAYIN: beIN SPORTS 1

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray ile Fatih Karagümrük maçı 02 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak. beIN SPORTS kanalından naklen canlı yayınlanacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde beIN SPORTS Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Galatasaray-Fatih Karagümrük Maçı Canlı