TFF 3. Lig 1. Grup 29. Haftasının kapanış maçında şampiyonluğa çok yakın ve lider konumda olan Batman Petrolspor, Nevşehir Belediyespor’u ağırlıyor. Kırmızı beyazlı ekip, bu maçtan da galibiyetle ayrılırsa şampiyonluk adına büyük bir avantaj elde edecek. İşte, Batman Petrolspor-Nevşehir Belediyespor maçı canlı izleme kanalı…

TFF 3. Lig 1. Grup 29. Haftasında Batman Petrolspor-Nevşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izleyebilmek için aşağıda belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayınız.

BATMAN PETROLSPOR: SON DURUM

Yaklaşık 16 yıllık 2. Lig hasreti bitirmeye çok yakın olan zirvede tek başına olan Batman Petroslpor, en yakın rakibi Belediye Kütahyaspor’un berabere ayrılmasından sonra, bugün kendi sahasında karşılaşacağı rakibi Nevşehir Belediyespor’u mağlup ettiği takdirde 12 puan fark takmış olacak.

Kendi sahasında Nevşehir Belediyespor’u mağlup edip şampiyonluğa çok yakın olup büyük bir avantaj elde edecek olan Batman Petrolspor, şampiyonluk hasretini bitirmek istiyor.

Konuk ekip Nevşehir Belediyespor ise sahaya üç puan için çıkacak. Şampiyonluğa havlu atan Nevşehir temsilcisi, Batman’da puan ve puanlarla ayrılıp Play Off’a kalmak istiyor.

Sakat ve cezalılar

Batman Petrolspor'da sakatlığı iyileşen Kaleci Cihan Şentürk, Nevşehir Belediyespor maç kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Sarı kart cezalısı Akın Akman, geçen hafta Kahta 02 Spor maçında cezasını bitirip, bugün ki Nevşehir Belediyespor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkması planlanıyor.

Batman Petrolspor-Nevşehir Belediyespor maçı nasıl izlerim?

Saat 14:00’de başlayacak olan müsabaka TRT Kurdi kanalından naklen canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Batman Petrolspor-Nevşehir Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Batman Petrolspor-Nevşehir Belediyespor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler canlı maç izleme platformlarından olan Spor72’den bu maçı izleyebilirler.

Batman Petrolspor ile Nevşehir Belediyespor maçı 03 Nisan Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Batman Petrolspor-Nevşehir Belediyespor Maçı Canlı İzle