UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki 1 numaralı futbol organizasyonunda günün en önemli maçlarından biri Real Madrid ile Chelsea arasında oynanıyor. Real Madrid - Chelsea maçının canlı yayın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-2022 sezonunda Çeyrek Final maçında günün en çok merak edilen maçlarından olan Real Madrid ile Chelsea, Allianz Arena’da kozlarını paylaşıyor. Turu geçmek için iki Avrupa devi de sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Real Madrid - Chelsea maçının canlı anlatımı spor72.com'da...

REAL MADRİD CHELSEA MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Real Madrid – Chelsea müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? M.United, Chelsea taraftarı ve futbolseverler Real Madrid ile Chelsea arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Real Madrid – Chelsea maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Real Madrid Chelsea maçı saat kaçta, hangi kanalda?

12 Nisan Salı günü, Allianz Park’ta saat 22:00‘de başlayacak Real Madrid - Chelsea mücadelesini hakem S. Marciniak yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak

REAL MADRİD CHELSEA MAÇIN HAKEMİ KİM?

Real Madrid – Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem S. Marciniak düdük çalacak.

REAL MADRİD’IN CHELSEA MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius Jr

Chelsea: Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; James, Kovacic, Kante, Alonso; Ziyech, Mount; Havertz

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ