TFF 2. Lig maçları hız kesmeden devam ediyor. Lider Pendikspor, ligde orta sıralarda yer alan Şanlıurfaspor'u kendi sahasında konuk ediyor. Peki, Pendikspor Şanlıurfaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte, Pendikspor Şanlıurfaspor maçı canlı yayın linki.

Pendikspor ile Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 35. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadele Pendik Stadyumunda oynanacak. Maçı hakem Berkan Çetin yönetecek.

Pendikspor Şanlıurfaspor Maçı Canlı İzle

Lider ve şampiyonluğa çok yakın olan Pendikspor bu hafta kendi sahasında Şanlıurfaspor'u mağlup edip hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Konuk ekip Şanlıurfaspor ise, Play Off umutlarını sürdürebilmek için deplasmanda mutlak galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Pendikspor Şanlıurfaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Pendikspor ile Şanlıurfaspor maçı 16 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Pendikspor Şanlıurfaspor Maçı Canlı