TFF 3. Lig maçları hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. Siirt İl Özel İdaresi Spor, kendi evinde 68 Aksaray Belediyespor’u konuk ediyor. Peki, Siirt İl Özel İdaresi Spor 68 Aksaray Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte, Siirt İl Özel İdaresi Spor 68 Aksaray Belediyespor maçı canlı yayın linki.

Siirt İl Özel İdaresi Spor ile Karacabey Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup 35. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadeleyi hakem Şahin Berker yönetecek. Maç yayınına gitmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Siirt İl Özel İdaresi Spor - 68 Aksaray Belediyespor maçı nasıl izlerim?

Saat 14:00’te başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Siirt İl Özel İdaresi Spor 68 Aksaray Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Siirt İl Özel İdaresi Spor ile 68 Aksaray Belediyespor maçı 17 Nisan Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Siirt İl Özel İdaresi Spor 68 Aksaray Belediyespor Maçı Canlı