TFF 3. Lig 1. Grup 34. Haftasında şampiyon Batman Petrolspor, Arnavutköy Belediyespor’u konuk ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak. İşte, Batman Petrolspor-Arnavutköy Belediyespor maçı canlı izleme kanalı…

TFF 3. Lig’in son haftasında Batman Petrolspor-Arnavutköy Belediyespor karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izleyebilmek için aşağıda belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayınız.

Batman Petrolspor-Arnavutköy Belediyespor maçı nasıl izlerim?

Saat 15:00’de başlayacak olan müsabaka Spor72 Youtube kanalımızdan canlı yayınlanacak. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Batman Petrolspor-Arnavutköy Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Batman Petrolspor ile Arnavutköy Belediyespor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler canlı maç izleme platformlarından olan Spor72’den bu maçı izleyebilirler.

Batman Petrolspor ile Arnavutköy Belediyespor maçı 07 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanacak olan 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Batman Petrolspor-Arnavutköy Belediyespor Maçı Canlı İzle