TFF 3. Lig Play Off yarı final rövanş maçında Belediye Kütahyaspor Artvin Hopaspor karşı karşıya geliyor. Zevkli ve çekişmeli geçecek olan mücadele saat 16:00’da başlayacak. İşte, Belediye Kütahyaspor ile Artvin Hopaspor canlı maç izle linki…

Belediye Kütahyaspor Artvin Hopaspor, 3. Lig Play Off Yarı Final rövanş Dumlupınar Stadı’nda birbirlerinin kozlarını paylaşacak.

Play Off yarı final ilk maçta Belediye Kütahyaspor deplasmanda Hopaspor’a 2-1 mağlup olmuştu.

Her iki takımda sahadan galibiyetle ayrılıp ve turu geçmek için mücadele etmek istiyor.

Belediye Kütahyaspor Artvin Hopaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan mücadele canlı yayınlanacak. Ancak bu maçı canlı izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Sayfanın en altında belirtilen yerdeki bağlantıyı tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Belediye Kütahyaspor-Artvin Hopaspor maçı hakemi kim?

17 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak olan zorlu Belediye Kütahyaspor-Artvin Hopaspor mücadeleyi hakem Burak Olcar yönetecek.

Belediye Kütahyaspor-Artvin Hopaspor maçı nasıl izlerim?

Saat 16:00’da başlayacak olan müsabaka kulüplerin sosyal medya hesabından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Kulüplerin Youtube kanalından naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra yayıncı kuruluş maçı paylaştığı takdirde Youtube kanalında verilecektir.

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA

https://youtu.be/010BpuneABE