TFF 2. Lig Yükselme Play Off Yarı Final rövanş maçında Bayburtspor Bodrumspor karşı karşıya geliyor. Saat 15:30'da başlayan mücadele canlı yayınlanıyor. İşte, Bayburtspor Bodrumspor canlı yayın linki.

Bayburtspor Bodrumspor, TFF 2. Lig Play Off Yarı Final rövanş karşılaşmasında kozlarını paylaşacaklar. Bayburt Genç Osman Stadyumu'nda oynanacak olan maçı hakem T. Kaan Numanoğlu yönetecek.

Bayburtspor Bodrumspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 15:30'da başlayacak olan mücadele herhangi bir Türk kanalından canlı yayınlanmıyor. Ancak bu mücadeleyi izleyebilmeniz için alternatif kanallar sizlere sunduk.

2. Lig Play Off Yarı Final ilk maçta Bodrumspor kendi sahasında Bayburtspor'u 3-1 mağlup ederek avantajlı bir şekilde sahaya çıkıyor.

Ev sahibi ekip Bayburtspor ise, kendi sahasında gol yemeden 2 farklı skorla rakibini yenip adını finale yazdırmak istiyor.

Bayburtspor ile Bodrumspor maçı 24 Mayıs Salı günü saat 15.30’da başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Bayburtspor Bodrumspor Maçı Canlı