Yeni sezon öncesi 25 Amatör Spor Kulüp bir araya gelerek hem Futbol İl Temsilciliği hemde ASKF seçimi için birlikte hareket etme kararı aldı.

Batman Petrolkentspor Asbaşkanı ve Batman sporuna birçok alanda hizmetleriyle bilinen Ahmet Özaydın, yaklaşık 2 ay sonra gerçekleşecek olan Batman Futbol İl Temsilciliğine aday olacağını resmen açıkladı.

Batman Futbol İl Temsilciliği’nin yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan seçim öncesinde adaylığını ilk açıklayan isim Ahmet Özaydın oldu.

Batman’da faaliyet gösteren faal Amatör Spor Kulüp başkanlarını Ziyade Et Lokantasına davet edip yemekte bir araya gelen Futbol İl Temsilcisi Adayı Ahmet Özaydın göreve geldikten sonra yapılacak olan projelerini açıkladı.

Batman futbolunu daha ileriye taşımak ve ligleri nasıl daha kaliteli bir ortamda oynatacağını belirten Ahmet Özaydın, “Kulüp başkanları olarak neler yapabiliriz, bunları hep birlikte konuşup dertleşeceğiz” dedi.

Son yıllarda Batman futbolunda yaşanan olumsuzluklara da değinen Özaydın, “Hepinizin huzurunda sizlerin vereceği destek ve güç ile Batman futbolunu daha ileriye taşıyıp herkese eşit, adil bir şekilde yaklaşacağım” dedi.

Batman Futbol İl Temsilcisi Adayı Ahmet Özaydın, Spor72 Dijital’e yaptığı açıklamada, şunları kaydetti; “Göreve Geldikten sonraki çalışmalarımız şu şekilde olacaktır:

1. Amatör evi yapılması için tüm gerekli girişimleri ve çalışmaları yapacağız. Amatör evinin önünde kulüplerimiz için halı saha yapılması için gerekli görüşmeleri ve çalışmaları gerçekleştireceğiz.

2. İl Disiplin Kurulunun tüm kademelerinde kulüplere eşit ve adil bir şekilde yaklaşacağız.

3. Liglerin Statüsü ve işleyişi konusunda tüm kulüplerin görüşleri alınıp buna göre uygulayacağız.

4. Liglerde yer alan kulüplerimize Antrenman saatleri ayrıca saha tahsisi ve maç saatleri konusunda tüm kulüplerimize eşit davranılacaktır.

5. İl Tertip Komitesi kulüplerimizin oylaması sonucuyla Tertip komitesi belirlenecektir.

6. Batman Futbolunun gelişimi için bütün kurullarla istişare halinde olup birlikte hareket edilecektir.

7. 19 Mayıs semt sahasındaki 1. Nol’u Saha zeminin ve ışıklarının yenilenmesi için girişimlerde bulunacağız.

8. Kulüplerimizin bütün evrak ve lisans işlemleri için gerekli tüm işlemleri Batman ASKF binasını kullanması için kulüplerimizin hizmetlerine sunacağız.

9. Kulüplerimizin lisans evrak işlemleri ve vize yenilenmesi için kulüplere yük olmaktan çıkarıp kendi çalışmalarımız doğrultusunda Diyarbakır TFF’ye gönderimi sağlanacaktır.

10. Maddi olarak zor durumda olan kulüplerimizin lige katılım ücretlerinde ASKF Başkanlığı ile istişarede bulunup esneklik yapacağız

11. Müsabakaların sağlıklı oynanabilmesi için tesis görevlileriyle sık, sık iletişim halinde olacağız. Maç günü tesis görevlileri ile istişare halinde olup maçların sıkıntısız bir şekilde oynanmasını sağlayacağız.

12. Kulüplerimizin hakları korunması konusunda tüm kulüplerimize eşit ve hassas davranacağız.

13. Müsabakalarda sağlık personeli kırmızı çizgimiz olacaktır.

14. Müsabakaların her zaman olduğu gibi ekibimizle yerinde takip edeceğiz.

15. Kulüplerimizin kurumsallaşma konusunda daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarımız olacaktır.

16. ASKF ile İl temsilciliği kulüplerimizin hizmeti doğrultusunda çalışmaları aktif olarak faaliyet gösterecektir.

17. Kulüp Başkanları Toplantısı her ay düzenleyip ligdeki sorun ve fikir alış-verişinde bulunulup aynı zamanda değerlendirme yapılıp eksiklerin giderilmesi konusunda çözüm için hep birlikte çalışacağız.

18. Şampiyon olan kulüplerimiz Ve Play Off’a klan kulüplerimiz kupalarını sahada kurulacak olan platformda alacaklardır. 1,2 ve 3. olan kulüplerimizin futbolcularına madalya vereceğiz.

19. Kulüplerin ve gençlerin sorunlarını hayallerini çok iyi biliyor ve hepsini tek tek gerçekleştirmek için girişimlerde bulunacağız.

20. Gençlikspor ve valiliğin Amatör Spor Kulüplere verdiği Malzemeleri konusunda özelikle ürünleri inceleyerek, yüklenici firmadan numune istenip ve incelemelerde bulunup ürünlerin kaliteli kullanışlı olması için sürecin takipçisi olacağız.

21. Kulüp Antrenörlerinin kursları için gerekli girişimler yapılacaktır.  Spor kurullarımız ile birlikte TÜFAD ve ASKF ile Birlikte çalışmalar yürütülüp hareket edilecektir.

22.Batman ASKF başkanı ile iletişim halinde olup ASKF geliri ile kulüplerimize kalıcı gelir elde edecek veya ilerde değer kazanacak arsa gibi yatırımları yaparak kulüplerimize kazançlı gelirler elde etmeyi hedefliyoruz.

23. Batman ASKF geliriyle kulüplerimize 2 adet servis alınması için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Bu servisler alınırsa antrenman için kulüplerimizi birkaç noktadan alıp sahaya bırakıp tekrar aldığı noktaya bırakması için Batman ASKF yönetimine teklifimizi sunacağız.

24. Deplasmana giden takımlarımız için Gençlikspor İl Müdürlüğü’nden ve Belediyeden araç tahsisi için birimlerimiz olacak.

25. İlçe takımlarımızın ilçelerinden destek almak için kaymakam ve belediye başkanlarıyla gerekirse kulüplerimiz için bizzat gelip kulüplerimize destek talep edeceğiz.

26. Play Off’lar için ilçe takımlarımızın deplasman haklarını dikkate alacağız” dedi.

Yemeğe katılan tüm kulüp başkanlarına teşekkür eden Özaydın, “Mazereti olup yemeğe katılamayıp beni arayıp başarı dileklerinde bulunan kulüplere de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: SPOR72

https://youtu.be/YRkPI8hsUpA