TFF 3. Lig temsilcisi Karaman FK Kulübü, teknik direktörlük görevi için Batman Petrolspor’da Şampiyonluk yaşayan Zafer Hızarcı ile yeni sezon için anlaşmaya vardığını açıkladı.

Zafer Hızarcı, Karamanspor’da

2021-2022 sezonunda Batman Petrolspor yönetimi sezona şampiyonluk parolasıyla başlayıp güçlü bir kadro oluşturup takımın başına Zafer Hızarcı'yı getirerek sezonu şampiyonluk ile tamamlamıştı

Şampiyonluk için her türlü yolu deneyen Karaman FK, Zafer Hızarcı ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon ligi 12. Sırada bitiren Karaman FK, istediği son ile karşılaşamadı.

Peki, Zafer Hızarcı kimdir? Hızarcı Karaman’da başarılı olacak mı? Bu yazımızda sizlere hakkında bilinen bütün bilgilerden bahsettik.

15 Haziran 1974 Trabzon doğumlu olan yeni teknik direktörümüz daha çok yardımcı antrenör olarak Giray Burak ile birlikte Adana Demirspor, Yeni Malatyaspor, Balıkesir ve Boluspor’da görev aldı. Genç teknik adam, bir süre Trabzonspor’un altyapısında da görev aldı.

Zafer Hızarcı'nın Karamanspor performansı merak ediliyor.

TFF 3. Lig temsilcisi Karaman FK yönetimi tarafından büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik direktör Zafer Hızarcı'dan taraftar ve camia yeni sezon için büyük beklenti içeresindeler.

Teknik direktör Hızarcı, Petrolspor'da yaşamış olduğu Şampiyonluğa Karaman FK'de ulaşacak mı?
Sporseverler tarafından 2022-2023 sezonunda Karmanspor'un başına geçen Hızarcı'nın yeni sezon performansı merak konusu oldu.

Karaman FK 2021-2022 sezonunu TFF 3. Lig 1.Grupta 40 puanla 12. sırada bitirmişti.

TFF 3. Lig 1. Grupta Batman Petrolspor ilk devrede 13.10.2021 tarihinde kendi sahasında Karaman FK’yi 1-0 mağlup etmişti. İkinci devre karşılaşmasında 27.02.2022 tarihinde deplasmanda Petrolspor, Karaman FK’yi 3-0 mağlup ederek iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmıştı.

Zafer Hızarcı'nın başarıları

Teknik direktör

Batman Petrolspor