Batman Petrolspor'da iki futbolcu yuvadan uçtu savunma ve orta saha oyuncusu kırmızı beyazlı takımdan ayrıldı. Akın ve İlyas’ın ayrılma nedeni? İşte detaylar..

TFF 2. Lig temsilcisi Batman Petrolspor'da 2 futbolcu ile yollar ayrıldı. O isimler Akın Akman ve İlyas Ural olarak açıklandı.

2021-2022 Sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup'ta ligi şampiyon tamamlayan Batman Petrolspor'un önemli iki oyuncusu takımdan ayrıldı. Kırmızı beyalıların geçen sezonki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Akın Akman ve İlyas Ural takımdan ayrıldı.

Batman Petrolspor Yönetim Kurulu İki oyuncuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshetti. Kırmızı Beyazlı kulüpten ayrılan Akın ve İlyas'ın takımdan neden ayrıldığı camiada merak konusu oldu. İşte Akın ve İlyas’ın ayrılma nedeni?

Batman Petrolspor'dan yapılan açıklamada, "A takımı oyuncularımızdan Akın Akman ve İlyas Ural, Oyuncularımıza kulübümüz adına teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullandı.

AKIN AKMAN - İLYAS URAL

Batman Petrolspor’da yıldızlaşan Akın Akman’nın ve İlyas Ural’ın 2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig’de tekrar Petrolspor’da sözleşme imzalamak için çok yüksek bir rakam istenildiği bu rakamın yönetim kurulu tarafından çok yüksek bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: SPOR72